De Fractie van Gewoon Lokaal!

15947_Gewoon Lokaal postermet wouterGewoon Lokaal! is als fusie-partij van GB-Dé Lokale Partij en Door! de grootste partij gebleven bij de verkiezingen van 19 maart 2014. Met 4 zetels is Gewoon Lokaal! tevens de grootste fractie. Cors Zijlmans is namens Gewoon Lokaal! op 24 april 2014 als wethouder geïnstalleerd. De coalitie bestaat uit Gewoon Lokaal!, VVD, D66, CDA en Steenbergen Anders.

De fractie bestaat uit:
Wilma Baartmans (fractievoorzitter), Maurice Remery (plv. fractievoorzitter), Edwin Maas en Esther Prent.

Daarnaast zijn er 2 burgercommissieleden benoemt: Jan Veraart en Dennis van Agtmaal. Een burgercommissielid moet op de lijst van de verkiezingen staan en is voor onze partij een aspirant kandidaat voor de Raad over 4 jaar. Het lid neemt deel aan voorbereidende raadsvergaderingen.

Kees Aarts, Monique van der Blom en Dasja Abresch zijn niet teruggekeerd in de nieuwe  Gemeenteraad. Wij danken hen voor hun inzet de afgelopen periode. Monique is inmiddels aan het bestuur van GewoonLokaal! toegevoegd en bezet daar de functie van secretaris.

Wie is wie op de poster:

Op de achtergrond van links naar rechts  Kees Aarts (Kruisland),  Wilma Baartmans (Steenbergen), Jan Veraart (Steenbergen),  Wouter van der Par (Steenbergen)
Staand Monique van der Blom (Steenbergen),  Cors Zijlmans (Dinteloord), Maurice Remery (Nieuw Vossemeer), Esther Prent (Dinteloord), Piet de Jong (De Heen)
Knielend Edwin Maas (Kruisland) en Dasja Abresch (Welberg)

 

 

Door: Kees Aarts

Deel dit bericht op