Lijstvolgorde bekend

Lijst-De eerste-zesGewoon Lokaal! heeft de lijstvolgorde voor de verkiezingen van 19 maart 2014 vastgesteld.
Lijsttrekker is Cors Zijlmans uit Dinteloord en op nummer 2 staat Wilma Baartmans uit Steenbergen. Maurice Remery uit Nieuw Vossemeer staat op 3 en Kees Aarts uit Kruisland op 4. Jan Veraart uit Steenbergen volgt op de 5e plaats en Monique van der Blom staat op 6. Dasja Abresch  uit Welberg is nummer 7, Edwin Maas uit Kruisland is 8 en Esther Prent uit Dinteloord staat 9e op de lijst. Wouter van de Par uit Steenbergen is nummer 10 en het eerste elftal wordt compleet gemaakt met Piet de Jong uit de Heen.

Op de foto zijn de eerste zes kandidaten al in beeld gebracht. Op de trap staan Kees Aarts en Wilma Baartmans en op de voorgrond v.l.n.r. Monique van der Blom, Cors Zijlmans, Maurice Remery en Jan Veraart.

De lijst bestaat uit 25 personen en dat zijn na het eerste elftal op 12. Martin den Broeder (Steenbergen) op 13. Cees van Agtmaal (Dinteloord) op 14. Dennis van Agtmaal (Dinteloord) op 15. Wout Govers (Steenbergen) op 16. Harry de Jong (Nieuw-Vossemeer) op 17. Peter Suijkerbuijk (Steenbergen) op 18. Bas Dekkers (Dinteloord) op 19. Juul Verhallen (Nieuw-Vossemeer) op 20. Jan van Gastel (Kruisland) op 21. Mart Verhagen (Nieuw-Vossemeer) op 22. Leen Bijl (Welberg) op 23. Elise Aarts (Dinteloord) op 24. Anja van Wouwe (Dinteloord) en op 25. Lijstduwer en erelid Janus Maas (Kruisland)

Door: Kees Aarts

Deel dit bericht op