Beleven

Gewoon Beleven!

Gewoon Lokaal! staat voor meer beleving.  Plaatsen binnen de gemeente Steenbergen waar je op  aangename wijze de historie, cultuur & natuur kunt beleven en jezelf als burger thuis voelt of als  toerist, recreant graag wil verblijven . Maar waar je ook kunt  genieten van het bourgondisch- culinaire Steenbergen met zijn sfeerplaatsen en verblijfmogelijkheden.

Meer beleving in alle kernen van Steenbergen geeft naast sfeer, onderling ook meer verbonden-, betrokken- , en saamhorigheid. Begrip voor elkaar, elkaar helpen en steunen. Samen evenementen organiseren, een feestje bouwen. Kortom een bruisende samenleving. Genieten en er samen voor gaan!

Treffend voorbeeld hiervan is de haven Steenbergen: deze geeft beleving in uitstraling en allure. Gewoon Lokaal! staat ervoor dat deze trend van beleving verder wordt uitgewerkt voor alle kernen binnen de gemeente Steenbergen. Door bieden van arrangementen binden en boeien we de toerist  en  verblijven ze langer. In samenwerking met de Brabantse Wal zetten we Steenbergen en West Brabant hiermee sterk op de kaart.

Lees Verder >>